Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak odstranit VIRUS o zablokování počítače policií?

No to budu trošku oponovat :)
Hičico rozhodně nestačí neboť z hodčica sice nabootuju, ale když potom nevidím disk s operačním systémem tak se těžko dostanu do konkrétního uživatele !!!!
Jelikož mám za sebou stovky vyléčených strojů (stroje v doméně bez admin práv, virtuály i multibooty)tak jsem si myslel, že mě nic již překvapit nemůže a ejhle překvapilo - včera jsem vyjel na PC a k mému zděšení se jednalo o starý dvoujárdový XEON server s SCSI HDD a XP Windows!!!! Ano i to ještě dnes kupodivu někdo provozuje :)
Samozřejmě nouzák se ihded vypnul a já začal tedy zkoušet různá LIVE CD. Klasicky nejlepší na XP je ERD commander nebo třeba PE Windows XP, ale ty samozřejmě zabootovaly, ale neviděl jsem ten prokletej SCSI disk a bylo to tedy na nic. Jenom kvůli tomu, že mám po různých zkušenostech těch live Windows CD/DVD asi 15 tak jsem nabootoval asi z pátého CD co vyděl SCSI HDD a pak již klasika Roguekiller z flash....
Takže si plně stojím za tím výše napsaným - je potřeba mít specialne live cd na konkretnu verziu systemu (a přidávám informaci po této zkušenosti i verzi HW).

HEERY

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny