Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký notebook do 25 tisíc (+- pár stovek nevadí) + 2 moje návrhy

Myslím (ale bez záruky), že v tomto případě jsou údaje o grafice reálné na e-shopu (samozřejmě není nic snazšího se na dané zboží dotázat přímo e-mailem). Jak jsem si všimnul, bude/je to pravděpodobně takto (na českém trhu): MSI GE70 ONC = GT 650M, MSI GE70 OND = GTX 660M.


se mi zdají nejlepší. Nechápu, proč si někteří lidé stěžují na ztížené reklamace notebooků od této firmy, když budu přece mít záruku u prodávajícího (tedy Czech computer).
Výkonným hardwarem budou jistě - v dané cenové - na vrcholu "mobilního" žebříčku (ovšem bohužel jen tím výkonem, MSI je specialista na tento druh přenosných počítačů - tedy především "co nejvyšší výkon za co nejnižší cenu na trhu").

Prosil bych váš názor na tyto dva notebooky (+ který je se vám zdá lepší) a nějaké dobré (nebo lepší) tipy od vás. Děkuji za odpovědi a váš čas.
Ač tuším, co si představuješ pod pojmem "lepší", zkus být, prosím, konkrétnější (na jaké potřeby sháníš onen notebook, co od něj očekáváš apod.).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny