Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kterou střední průmyslovou školu si mám vybrat?

Technika za miliony, jediná nevýhoda
To oni mají, ale peeři jsou na tom naprosto stejně, zcela logicky jsou to školy (pokud nejde o soukromou vs statni), které maji stejny ekonomicky model, chlubi se technikou ale peeri musi mit podobnout, otazka je jen vhodneho nakoupeni. On jeden stroj za 20mega rekne uchazecum "tyjo", zatimco 20mega rozmrdane do pocitacove ucebny na 8GB RAM nikoho neoslni, ackoliv skola s 2Omegama v nejakem stroji logicky musi nekde jinde setrit, coz uz nerika. Taky jsem na dni otevrenych stroji videl hezke veci - pak si na ne sahnes v jednom predmenu zatimco skola na ne musela usetrit na zbytku, kdy se pak trapis se strojem, kde ucitel rika "hlavne vrtejte do toho dreva pomalu, posunem 1cm/minuta at mi to neznicite..."

Podle toho, co jsem se dozvěděl od vyučujících, nemají už několik let žádného úspěšného maturanta evidovaného na úřadu práce // :-D maj a kdo vubec pravo na informaci jestli jsem ci nejsem na uradu prace kdyz uz skola se mnou nema nic spolecneho?

Dny otevrenych dvery = Reklame <> objektivni ukázky školy

Z posledního ročníku pokračovala na VŠ polovina (15) absolventů. // to je snad temer z kazde skoly, ne? Z kazde skoly tak pulka studentu zkusi vs skolu - spousta lidi se ozere a nejde na prijimacky, pulka lidi vychcipa hned na projimackach, dalsi pulka vychcipa prvni zkouskove, par procent vychcipa druhy semetr - jednotky procent dále a máš z toho normálně pruměrný vzorek.

Drahe stroje za miliony, nikoho na uradu prace a 50% uchazecu na VŠ jsou prumerne cisla a zcela logicky skoly budou mit podobne, nic dobreho, nic spatneho - reklamni cisla dobre prodana.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny