Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kterou střední průmyslovou školu si mám vybrat?

:-p tady Ledni brtnik je na Tebě hodnej, true story je, že pro většinu oboru (třeba ve kterém jsem se nakonec ocitl já), ti střední škola nedá NAPROSTO NIC, pouze ten mandatorni papir, ze to je jako s tou maturinout.

--
Hele jsi nadseny, chapeme to, nechces udelat chybu a premyslis nad tim, je to obivuhodne. Nicmene my jsme to prolezli a zjistili, ze to nebylo hodnotne ani prinosne. Ostatne jednim predmetem travis 3x45minut po 4 roky, coz dela radove 360 hodin celkoveho casu, co jsi se tomu věnoval. Při normální práci se jednomu /či mixu pár/ oboru věnueš 40 hodin týdně. Mě z toho vychází, že nejlepší výběr školy Ti dává náskok do celého IT života maximálně 9 týdnu. A za to určitě nestojí denně dojíždět o hodinu déle.

Vyber nějakou středně kvalitní v oboru, nic na konci, nic na začátku. Protože platí že každá má stejný výstup, liší se jen náskokem pár týdnů a i ta nejlepší je řádově horší než nejhořší vysoká(mimo VŠE - Vysoké Školy Ekonomické :-D). A že dva semestry na VŠ ti daji vic než celá SŠ.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny