Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zkušenosti s nakupováním na Amazon.com?

Zdravím všechny, řekl jsem si že si udělám radost a koupím něco pěkného jelikož jsem velký sběratel zbraní a to hlavně moderních ale sbírku chci rozšířit i o zbraně z druhé světové války konkrétně o M1 Garand chci to mít na terčovou střelbu takže se bude jednat o klasickou zbraň na kuličky (plynovou) ale na českých "airsoft shopech zbraň nikde není a už ani nebude jsou tuším že dva typy jedna vzácná Marushin (cena za novou před lety 15 tisíc) a poté Španělská replika Denix a tu hledám našel ji pouze na jednom místě a to Amazon.com tak se ptám jestli někdo nemá nějaké zkušeností s nakupováním tam co je na to potřeba jak to funguje s doručením komunikací atd. Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dorucenie ok, za par dni, ale mne osobne vsetko zdrzali colnici, komunikovala vsak so mnou prepravna… poslední
fleg 30.10.2012 16:49
fleg

Dorucenie ok, za par dni, ale mne osobne vsetko zdrzali colnici, komunikovala vsak so mnou prepravna sluzba, ktorej som poslal splnomocnenie a popis vyrobku (mailom). Chceli tusim este oskenovany OP a to pri kazdom vyrobku, takze je to kusok otravne. Clo som neplatil.
Komunikacia je ok, aj ked spatna volanie do CR/SR nemaju smejdi, vsetko som riesil cez suuport, odpovedaju hned, cez online podporu som doriesil aj reklamacie. Vybavenie promptne, bez zbytocnych otazok a buzeracie.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru