Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem znovu-instalace windows 8 ? nevim jak na to

Zdravim, mam asus zenbook( tedy ultrabook bez mechaniky ). Vcera jsem vyuzil zvyhodnene nabidky nakupu windows 8 za 15eur, nainstaloval jsem ji bohuzel s moznosti zanechat veskere nastaveni a soubory ze starych win7.A je dle meho kamen urazu.
Windows 8 jsou pomale ( neni mozne, aby se system od zapnuti notebooku nacital 4minuty, a az pak byl pripraven jaks taks k pouziti ).
Nicmene o co se mi jedna, jde mi o to, nainstalovat windows 8 na novo, s moznosti vyberu nove instalace bez zachovani starych windows nastaveni a souboru, jak je psano ve windows asistentu.

Takze muj dotaz zni, jak mam nyni postupovat ? Pripadne jak je to s recovery notebooku, kdyz jsem nainstaloval win8 ? pokud najedu do recovery a dam vratit system do tovarniho nastaveni, vrati se system do win 7 a pak znovu updatnou na win 8 ? Nebo se instalaci prepsalo i recovery a mam tam jiz nyni win8 ?

Ultrabook mam bez mechaniky, takze neni moznost vypalit nejaky obraz na dvd.

diky za rady
Změna kategorie, původně: Software (karel)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Výraz "Zenbook" znamená u Asusu produktovou řadu ultrabooků, není to ovšem přesné typové značení, kt… poslední
ms 16.04.2014 20:49
ms

Výraz "Zenbook" znamená u Asusu produktovou řadu ultrabooků, není to ovšem přesné typové značení, které se nejspíše vyskytuje na "zádech" přístroje a dá se dokonce i vyfotografovat. Dále to postrádá optickou mechaniku a nikdo netuší, co jste k tomu připojil a zda je to vůbec funkční. Jestli jsou na disku nějaká data, která je potřeba zálohovat, to jste také nedovedl odpovědět.
Podle přesného typu lze dokonce určit, zda výrobce dodává ovladače pro daný typ a os.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru