Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Takový zvláštní (ne)problém

Možná je to hloupost, ale rád bych se zeptal. Mám u počítače takovou malou krabičku, do které vede kabel napájení, kabel do počítače a kabel k wi-fi anténě na střechu. Je značky Straight. Router to asi není a nevím, jak to pojmenovat :) Ale k problému. Zjistil sem, že se mi pod touto krabičkou dělá taková malá loužička vody. By mě zajímalo, kde se tam bere. Když sem si krabičku prohlížel, tak se mi nezdála někde mokrá. Ale zjistil sem, že jeden z kabelů, teď nevím jestli od připojení k počítači nebo ten co vede na střechu je v oblasti toho konektoru co se zacvakává do té krabičky mokrý. Objasní mi někdo tuto záhadu? Není to třeba nebezpečné ohledně případného zkratu? Děkuju za odpověď.

Předmět Autor Datum
Aha, tak sem to teď ještě rozebíral a když sem ten konektor vytáhl z té krabičky, tak je uvnitř toho…
Mirek1234 10.11.2012 02:07
Mirek1234
Buď zastav přísun té vody nebo se tam přestaň dívat.
lesov. 10.11.2012 02:42
lesov.
Pozadej tveho posktovatele pripojeni, at zaizoluje konec kabelu na strese. Nevim, kudy ti vede kabel…
Jan Fiala 10.11.2012 07:26
Jan Fiala
Chodí ti tam čůrat trpaslíci. Použij DDT a aktivuj kocoura.
IQ37 10.11.2012 08:02
IQ37
Udelej nekde z kabelu co vede ze strechy, smyčku ve tvaru U. Na nejničším miste jak si vytvaroval sm… poslední
Joseph 10.11.2012 11:14
Joseph

Aha, tak sem to teď ještě rozebíral a když sem ten konektor vytáhl z té krabičky, tak je uvnitř toho průhledného konektoru vidět plíseň, je celý uvnitř zelený oproti tomu druhému, kde jsou všechny drátky hezky vidět. Akorát nevím, co teď s tím, sám to asi nedokážu rozebrat, zastřihnout a napojit to do toho znova...:(

Udelej nekde z kabelu co vede ze strechy, smyčku ve tvaru U. Na nejničším miste jak si vytvaroval smyčku U, udelej díru do vnejší izolace a podlož tam hrnec ať voda stéka do nej, když se nedokážeš postarat o to, aby z kalebu nebyla hadice. Nezapomeň po nejakém čase hrnec vylít.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru