Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Levný a malý ultrabook prosím! :)

Zdravím,

jelikož teď cestuji každý týden na VŠ do Prahy, hodil by se mi velice nějaký malý ultrabook - díky své lehkosti a přenosnosti. Tahat se s mým těžkým PackardBell "15.6! mě už nebaví! :) Tak prosím, nemáte někdo nějaké zkušenosti s těmito ultrabooky? Mohli byste mi nějaké doporučit? Potřebovala bych ale tak do 15 000 Kč a velikost "10 - 13" ?
Díky :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já osobně doporučím toto: http://www.alza.cz/acer-travelmate-b113-m-323a4g50 akk-d340382.htm Mám vy…
touchwood 11.11.2012 12:07
touchwood
Vidím dobře? Doporučuješ Acer? Copak se dal dohromady a už to není taková plečka? I když je fakt, že…
Redsnake 11.11.2012 12:19
Redsnake
píšu to už asi poněkolikáté. Acer rozdělil svou produkci na několik řad, Aspire atp. a pak (původní…
touchwood 11.11.2012 15:01
touchwood
Sorry, nesleduju všechna vlákna:) Zajímavé, dík za info. EDIT: 14 litrů za mini pc mi přijde poněkud…
Redsnake 11.11.2012 15:03
Redsnake
Mně naopak tohle přijde jako ideální formát, kdyby v tom byla i5, tak bych neváhal dát i dvacku (nav… poslední
touchwood 11.11.2012 20:49
touchwood

píšu to už asi poněkolikáté. Acer rozdělil svou produkci na několik řad, Aspire atp. a pak (původní TexasInstruments řady) TravelMate.

I když mám stále výhrady k servisu Aceru a jeho kvalitě, tak naopak o kvalitě výrobního provedení vyšších řad mám už celkem dobré mínění. I když to stále je o plastovém šasí, tak díky tomu, že se konstrukce v posledních letech zásadně zjednodušila, tak už to není taková krize jako v dobách, kdy notebook byl v podstatě cele vyplněn základní deskou.

edit: a za danou cenu a s ohledem na to, že dnes je doba konzumu a počítače se po 3 letech vyhazují jako "nepostačující", je to IMHO v daném segmentu malých počítačů velmi dobrá koupě.

Sorry, nesleduju všechna vlákna:)
Zajímavé, dík za info.
EDIT: 14 litrů za mini pc mi přijde poněkud ústřel. Ale je fakt, že není moc z čeho vybírat. Popravdě, nechápu na co někomu může být v 11,6" i3. Asi k renderu videa nebo 3D grafiky, možná na hraní skyrimu či COD na přednáškách, he, hehe

Mně naopak tohle přijde jako ideální formát, kdyby v tom byla i5, tak bych neváhal dát i dvacku (navzdory tomu že to je Acer).

Z mého pohledu je to (opravdu) mobilní počítač, narozdíl od 15" a více palcových megatunových sraček. Samozřejmě se to nechytá třeba na Delly Latitude, které mají docking port (ale taky dvojnásobnou koncovou cenu), a tedy možnost z toho udělat defacto desktop. I tak je to ale na cestování ideální velikost a váha. Na hraní to moc není, protože tam není "herní" mobilní grafika. Pokud se ti zdá i3 jako moc mocný procesor, existují i verze za necelých 10k s Pentii B a Celerony B.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru