Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaká in-ear sluchátka do 1000?

Zdravím,
vybírám in-ear sluchátka do 1000, ale není to zrovna odvětví, ve kterém bych měl skvělý přehled. Teď mám 5 let staré Creative EP-630 a už nejsem spokojený. Guma na kabelu začíná praskat a levé sluchátko hraje slaběji.
Zvuk bych si představoval (nevím, co můžu v téhle cenové kategorii očekávat) jako na úrovni mých druhých Sennheiserů HD428, nebo lepší. Méně hloubek, přesnější středy. Ty od Creative, které mám teď, strašně duní. Když v ekvalizéru uberu hloubky, tak je nehrajou vůbec a když jsou normálně, tak vydávají takové nepřesné a nepříjemné dunění, jednoduše řečeno jsou katastrofálně přebasované.
Poslouchat budu hlavně z jednoho z mých dvou mobilů (320kb/s MP3), občas z notebooku (hlavně FLAC) a výjimečně z receiveru (skoro jenom FLAC, častěji k němu používám HD428).
Vlastně mi ty Sennheisery HD428 zvukem docela vyhovují, ale je to další věc, kterou tahám s sebou a zabírá místo, používám je na domácí poslech. In-eary hodím v obalu do brašny na notebook a mám je tam stále, když chci poslouchat, jenom je vyndám.

Našel jsem Sennheiser CX300-II a Klipsch Image S3, ale nevím, které z nich, nebo jestli mám radši koupit úplně jiné.

Moc děkuju za rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny