Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Přestaly fungovat některé asociace - čistá OS nepomohla...

Pánové (a dámy), nebudete mi věřit, ale poté, co jsem sesmolil ty svoje nářky, jsem zkusil ještě jednu věc - a to kompletní odinstalaci Sunbelt Keria 4.3.

A co se nestalo - vše funguje jak má... :-? Přitom jsem používal Kerio free, bez nějakých nastavení omezení spouštení aplikací. České Kerio 4.2. funguje normálně, americká 4.3. zlobí....

Kdysi jsem řešil podobný problém z GTA:San Andreas, kdy Kerio (v 30-ti denním režimu full trial) nechtělo povolit spuštění gtasa.exe (hlavní exáč hry) a ten se musel dát natvrdo do vyjímek.

--------------

Tak, a co teď? České (původem) Kerio se už neaktualizuje a Sunbelt mě zlobí... Zůstat u českého, nebo se poohlédnout po něčem jiném? Možná až tak ta aktualizace FW není nutná, když si každý svoje pravidla sestavuje sám.... ZA (ani ZAPro) mi nevyhovuje (malými možnostmi nastavení. U keria se mi líbí možnost opravdu detailního nastavení dle svých požadavků. XP in-build neuvažuju; jde mi nejen o kontrolu příchozích, ale i odchozích dat.

Na co přejít, co by vyhovovalo docela náročným požadavkům na nastavení? Freferuju něco free, ale nebude-li zbytí, zaplatím. Nezlobil bych se za češtinu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny