Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tablet do 4000?

Ber co nejvyšší verzi Androidu hlavně kvůli Flashi (pravděpodobnost, že tam nebude nějaký starý). Flash a jeho pomalost pravděpodobně možná bude to co tě na tom zařízení možná naprdne.
Jak už jsem psal jinde, ty číňani do toho "noname" tabletu dají zprasený Android (rozuměj tomu tak, že si nedají tak práci s nějakým extra laděním OS hlavně na výkon, vyladí to, aby fungoval základ co tam je), který hardware obslouží tak napůl. Píšu to obecně mám jen zkušenosti ze dvou strojů značky Onda a Prestigio, a pak Samsung to je nebe a dudy (na Flash jsem nečekal tak jako u čínanů), bohužel 3x dražší :-) a mám už něco nabrouzdáno na forech kolem customizovaných ROMek.
Na Dextera v HD 6 sérií jsem se díval v buse, to určitě bude v pohodě. Obecně audio a video, pokud není v ultra-high kvalitě a nestandardní formát, tak pojede jako víno.
Kvalita stahování bych zařadil k tématu jak jsem psal kvality OS a hardwaru jak si padnou.
Předem je výběr tabletu možné ovlivnit, kromě recenzí a doporučení, také existencí uživatelských ROMek (CMx, x je verze, cyanomogen), kdy uživatelé si zlepší výrobek, na který už výrobce z hlediska podpory hodil bobek. čerpat lze třeba na foru tady www.slatedroid.com

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny