Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mám problém s padáním XP-pro(modrá obrazovka)

945ka ma priamo v chipsete myslim jeden PATA a nejake 4 sata ci kolko. Ten PATA chipsetovy bude asi ten modry kedze je jeden, tam by som dal asi DVD, tie dva zlte budu na nejakom externom radici, ten mozes vypnut ak nepotrebujes (ak sa vypnut nejako da, tak to bude v navode). Zozen niekoho kto ti pomoze s anglictinou v navode.
Disk je asi jedno kde je, mozes skusit iny konektor, skus aj pozriet na stranky vyrobcu dosky (v navode bude urcite aj link na support nejake www.intel.com urcite), stiahnut najnovsie ovladace, a uvidi sa.
Ja som sa s takym problemom nestretol, len som ti k tomu nasiel nieco u MS (tam si vies mozno vpravo zvolit aj automaticky preklad z anglictiny - Article translations - Czech), hlavna otazka ale ostava: stava sa to len po uspornom rezime (start-vypnut-usporny rezim) alebo kedy sa to stava? Pouzivas usporny rezim? Ak ano skus ho nepouzivat a PC vzdy normalne vypinat.

P.S. napada ma mozno aj nejaka nekompatibilita SATA1 vs. SATA2 alebo nieco podobne, co ja viem este som sa s tym nestretol.
Mozu byt kludne aj len zborene windowsy alebo ovladace apod...

P.S.2. zapojene to mas do spravnych konektorov, s tym uz moc nevyspekulujes. Je tam nejaky problem tazko povedat kde, ak si veris ze vies najst na intel.com spravny BIOS pre presne tu dosku, skusil by som upgrade BIOSu ak je novsi.
Este skontroluj kabliky sata ci nie su volne alebo co, mozno skusit iny (napajaci).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny