Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké ovladače pro základní desku MSI K8N Neo4 platinum ? (význam označení PCB 3.0 a PCB 1.0)

Budu uklízet počítač (W XP jedou už 1,5 roku a je to poznat na rychlosti), takže si chci zároveň aktualizovat všechny ovladače (mimo BIOS).Pro desku desku MSI K8N Neo4 platinum nabízí MSI na své www
verze, které označuje PCB 3.0 a PCB 1.0-aspoň já jsem to tak pochopil :) (http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mb d/pro_mbd_list.php?kind=1&CHIP=68&NAME=Socket). Netuším, co to znamená a které mám tedy stáhnout.Obě verze jsou ale oproti původní verzi podezřele malé (dříve cca 50 mega, nyní 10).Jsou to vůbec ovladače použitelné pro MSI K8N Neo4 Platinum (soc.939)?
Nebo mám nechat raději původní ovladače z CD ?

Předmět Autor Datum
PCB bude Printed Circuit Board, tedy deska s tištěnými spoji => tišťák. Asi se tvá deska vyráběla ve…
host 13.09.2006 11:07
host
Dík za přesnou a rychlou radu. (jen doplním pro případné další zájemce:ovladače pro obě verze od MSI…
Martin2 13.09.2006 14:31
Martin2
Většinou ovladače a bios nejsou závislé na verzi PCB. Někdy je odlišný BIOS pro různé verze desky /v… poslední
MM_tank 13.09.2006 16:29
MM_tank

Dík za přesnou a rychlou radu.
(jen doplním pro případné další zájemce:ovladače pro obě verze od MSI jsou naprostro stejné, takže není nutné řešit, kterou verzi máte - v obou případech stáhnete úplně stejné soubory)

Většinou ovladače a bios nejsou závislé na verzi PCB. Někdy je odlišný BIOS pro různé verze desky /většinou proto že vyšší verze desky podporuje např. novější cpu a to většinou jen díky vylepšenému napájení procesoru -příklad stará K7 Turbo verze 1 3 a 5/. Výjimku tvoří dnes už stará K7S5A která měla podle verze desky tři různé integrované zvukové karty....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru