Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem aktualizace BIOS netbook asus -nebere oficiální BIOS (je na něm BIOS co na něj nepatří)

No ,když jsem chtěl nahrát firmware BIOS 0404 z USB flash přímo do Biosu,tak se bjevila hláška že tento Bios není kompatibilní s tímto 1015bx.Ten jsem vybral ze stran výrobce podle modelu ,procesoru ,malým nápisem za baterií,operač.systémem,-pečlivě ,skutečně do toho ntb patří .Ten co tam je, patří do zcela jiných modelů od asusu - 1016P,nebo 1201pn atd .
Utilita od asusu automatické update - v ní se nevyplnˇuje model a typ , ntb se spojil se serverem , a sám se (nebo server ho)identifikoval , a nabídli mi ten samý Bios 0404 ,který nešel nahrát z usb ,tak jsem ho asi nahrál (byly tam potvrzení že se přepsaly nějaké 3 věci),a ntb skvěle funguje.
Protože ale tedˇ je tam stále stejný co tam byl Bios 0502 ,tak budˇse nahrál 0404 a nějak je napsané , že tam je 0502 , nebo se nenahrál , a celá chyba byla ve windows když tedˇje vše super , a bios zůstal stejný.
Myslím , že se nějak blbě udělalo recovery-obnovení windows , které jsem dělal na začátku když jsem ho chtěl vyčistit , a tedˇse to opravilo.
(někde jsem četl že se má něco udělat s pevným diskem nebo biosem než se začne recovery, ale už nevím kde a co ).
Hlavně že to jede ,díky za nápady, zdravím.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny