Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem aktualizace BIOS netbook asus -nebere oficiální BIOS (je na něm BIOS co na něj nepatří)

Dobrý den,
chtěl jsem udělat aktualizaci bios v Asus eee 1015bx (amd c50, w7 32bit),ale netbook nebere bios který tam podle tabulek patří - nejdříve jsem zkoušel 0404,potom 0304 , potom 0301.Píše hlášku MODEL NAME DOESN´T MATCH!
V netbooku je nainstalovaný BIOS 0502 , který tam zřejmě vůbec nepatří ( na netu je uváděn vždy v souvislosti s jinými netbooky,a na oficiálních stránkách u modelu 1015bx není ,- nejsem první majitel tohoto netbooku ).
V netbooku je program,který dovolí nahrání jen kompatibilního BIOSu , takže když je tam nepatřící BIOS,tak dovolí zřejmě jen novější verzi do něho nepatřícího BIOSu-asi usuzuje jen podle stávajícího BIOSu , a NE podle typu ,série,procesoru (?).
Bude stačit na první straně "Main" ,přepsat stávající verzi biosu 0502 na verzi třeba 0304 , aby mi to potom vzalo - přijalo verzi 0404? Na straně Main je napsáno :asus eee pc acpi bios , bios version 0502 ,build date 11/28/2011 , ec firmware version EPCG-019 ,atd.
PC se mi vypíná asi přehřátím , a ventilátorek není téměř slyšet ,proto chci změnit BIOS.
Velmi děkuji za odpovědˇ pokud někdo něco ví,a zdravím.

Aktualizaci zkouším dělat podle těchto stránek:
http://asuseeepc.cz/flash-biosu-na-asus-eee-pc/

firmware BIOS pro můj netbook jsou tyhle:
http://support.asus.com.tw/download/download.aspx? SLanguage=cs-cz

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny