Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vadný monitor?

Dobrý den. Dostal jsem od kamaráda monitor AUSVW193D úplně stejný jako mám já. Chci ho věnovat dceři, ale jsou s ním problémy. Obraz je lehounce, ale opravdu jen lehounce do zelena, proti tomu mému. Ale při testu se monitoru se to neprojevuje, bílá barva je opravdu bílá do žádného nádechu jiné. Celkem by to nevadilo, píšu to proto jestli to nesouvisí s druhým vážnějším problémem. Asi tak po hodině když se monitor prohřeje najednou zmizí obraz, po vypnutí a zapnutí zase pár minut funguje. Mám podezření na nějaký studený spoj, nebo vanou nějakou drobnou součástku. Ptám se proto, jestli to nemůže být i vážnější závada, jestli by se vyplatilo ho dát opravit. Děkuji za Váš názor. Karel.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pytas sa velmi vseobecne, odpovedat sa na to neda. Pokial pripajas monitor analogom (modre koncovky…
fleg 21.11.2012 10:18
fleg
Ahoj. Tak jsem zjistil že vypadává podsvícení displeje, je to někde na desce. Ale dál už jsem se ned… poslední
wakar 22.11.2012 15:41
wakar

Pytas sa velmi vseobecne, odpovedat sa na to neda.
Pokial pripajas monitor analogom (modre koncovky na kabli zvycajne), skus vymenit kabel, pripadne ak ti to pc a monitor umoznuje pouzit DVI, ci hdmi pripojenie. Vyhnes sa tak pripadnemu ruseniu.
Ci sa oplati oprava zavisi od toho co je poskodene, ja osobne by som 19" wide nechcel ani novy a ani zadarmo, takze by som ho rovno vyhodil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru