Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem OVLADAČE asus M50VC as001c

Ryze praktické postřehy po přechodu z Visty na 7 s tímhle notebookem celkem rychle po vydání nového systému (ne dualboot, to tu není nikde napsané). Musel jsem složitě dohledávat ovladač po ovaldači, půlka jich stejně nefungovala kvůli novější verzi systému, tak jsem hledal u jiných výrobců se stejnou součástkou na desce, nebo přímo u výrobců té dané součástky. Člověk, který napíše, že nebude mít dva měsíce čas přeinstalovat systém, což je otázka dvou hodin i s instalací základích programů (data předpokládám na druhém oddíle), nebude mít určitě čas řešit ovladače a pády u nového systému.
Když si budu chtít hrát s novým systémem, jako že to plánuju, tak si vyberu čas, kdy vím, že by mi ani dočasná nefunkčnost počítače neuškodila. Momentálně jsem ve fázi, že bych klidně čistý systém snesl, ale nehodlám dělat pokusy, když vím, že bych neměl čas řešit případné problémy, počkám si do května.
To je jako rozložit půlku auta, když vím, že za dva dny někam jedu. Pokud je to možné, tak odjedu cestu s nerozloženým autem a rozložím ho po návratu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny