Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalace win 7 - proces inicializace interaktivního přihlášení

Zdravím
Nainstaloval jsem win 7 home premium x64, před tím naformátoval disky. tak jak by to mělo být. při dokončování instalace mi windows napsal proces inicializace interaktivního přihlášení se nezdařil. system se restartuje a zase restartuje. pořád dokola. Mam notebook, win 7 home premium je pro něj dělaný, klíč mám a cd taky, ale zkopírované. nevíte co s tím?
Změna kategorie, původně: Software. Windows jsou operační systém. (karel)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Proses inicializace interaktivního procesu se nezdařil . . ...... Pokud se vám tato chybová zpráva z…
mirbar 25.11.2012 16:22
mirbar
Dekuji vse ok poslední
Maximov 01.12.2017 13:44
Maximov

Proses inicializace interaktivního procesu se nezdařil . . ......
Pokud se vám tato chybová zpráva zobrazí na konci instalačního procesu windows 7 a počítač se nasledně začne opakovaně restartovat, jde z velkou pravděpodobností o nekompatibilitu instalačního programu windows 7 s novější verzí biosu. Pokud se tento problém vyskytne je nutno opravit zavaděcí boot sektor (MBR) na disku, aby pomocí něj mohl bios správně nastartovat nainstalovaný OS. Opravu můžete provést tak, že do počítač vložíte CD Windows-7-System-Recovery-Disc a během některého z opakujích se restartů zvolíte v biosu bootování z tohoto CD. Až počítač nabootuje objeví se vám okno volby klávesnice. Zde můžete vybrat položku czech a pokračovat "next". V následném okně "recovery options" ponecháte první možnost ("use recovery tools . .....") a pokračovat "next". V dalším okně zvolíte poslední volbu, to je "command prompt". Objeví se okno s příkazovým řádkem a textem:
"Microsoft windows . ......
. . .......system32>" zde napíšete příkaz: bootrec /RebuildBcd
(pozor na mezeru před lomítkem) a potvrdíte (enter).
následně napíšete příkaz: bootrec /FixMbr
(opět pozor na mezeru) a potvrdíte (enter).
následně napíšete příkaz: bootrec /Fixboot
(opět uprostřed mezera) a potvrdíte (enter).
Proces opravy je dokončen. Zavřete okno s příkazovým řádkem a dokončete spuštěnou instalaci. Vše by již mělo proběhnou bez problémů.
Soubory pro vytvoření CD Windows-7-System-Recovery-Disc můžete stáhnout třeba ze serveru "uložto". Běžte na server "uložto" a zde zadejte do vyhledávacího pole " Windows-7-System-Recovery-Disc". Naleznete tři soubory ve formátu rar. Stáhněte je a rozbalte (pomocí nějakého dekomprimačního programu) do společné složky. Zde potom najdete ve složce "64-bit", nebo "32-bit" (zvolíte podle verze vašich instalovaných windows 7) příslušný iso soubor. Na něj poklepete čímž spustíte vypalovací program, který vám ihned nabídne vypálení požadovaného "CD Windows-7-System-Recovery-Disc". Do počítače vložíte prázdné CD a vypálíte opravné boot cd " System-Recovery-Disc".

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru