Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poškodený HDD a stiahnuť z neho súbory

Poškodený HDD a stiahnuť z neho súbory na PC mám Windows XP pro CZ, už ten disk ani nenačíta. ak treba ďalšie informacie doplnim. Predstava že ho roztvorím /netuším ako/ odfúknem prach spojím a pojde je zrejmä naivná. ďakujem za radu. P.S. určite ste pochopili že to vidím prvý krát, ale chcem, zachrániť súbory bez toho aby som hľadal odborníka a platil veľa peňazí.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
tohle semi stalo taky u SATA HDD 120GB nakonec jsem to opravil tak že jsem nainstaloval XP na jiný H… poslední
jaros9 14.09.2006 18:09
jaros9

tohle semi stalo taky u SATA HDD 120GB nakonec jsem to opravil tak že jsem nainstaloval
XP na jiný HDD a sně projel původní disk scandiskem pak opět naběhl(musel jsem HDD připojit až po naběhnutí systému jinak XP nenastartovalo) a nebo je možné použít startovací disketu 98 použít parametr FORMAT/MBR (v případě formatu NTFS)ale to znamená strátu dat a odstranění a vytvoření nové jednotky pak ale muže HDD ještě klidně fungovat.Závada se projevovala při načítání, při startu v něm jen několikrát zacvnkalo a nic se nedělo.Při pokusu o přeinsalování instalace vždy zatuhla ještě dříve než bylo možné spustit scandisk nebo formátovat z XP.

Další možnost je že pouze spadl systém XP a HDD nic neni(to by ale v jiném PC by bylo možné HDD načíst a skopírovat data )Problém se dá odstranit přeintalací systému XP tojest vložit instalační CD s XP restartovat PC a možná zapnout boot z CD
v BIOSU.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru