Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem rozpaky s nákupem mobilního telefonu

Dobrý den, chtěl bych sí na vánoce koupit nový mobilní telefon, ale mobilní telefony moc nesleduji a nevyznám se v nich (telefon kupuji cca každých 5 let), co si myslíte o tomto telefonu ? http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony-ericsson-x peria-arc-s-lt18i/specifikace/#section vyplatí se mi ho kupovat ? A kde ho koupit ? Mam spoléhat na ověřenou alzu nebo mám nakupovat v méně ověřených zato lacinejších obchodech ?

Děkuju za odpovědi

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Urcite se vyplati, jde o lonsky model byvale vlajkove lodi dnes jiz zanikle spolecnosti Sony Ericsso…
borsuk 28.11.2012 22:21
borsuk
mas zajisteny plny servis v autorizovanych servisnich strediscich Tam melo byt mas zajisteno stopro…
RedMaX 28.11.2012 22:42
RedMaX
Vyjebat s tebou muze i sedy prodej, zalezi jakym zpusobem to kde servisuji. Prave proto pisu ze si m…
borsuk 28.11.2012 23:28
borsuk
Vyjebat s tebou muze i sedy prodej Vsak jo, ale pokud das za telefon o treba i nekolik tisic min, t… poslední
RedMaX 29.11.2012 00:36
RedMaX

Urcite se vyplati, jde o lonsky model byvale vlajkove lodi dnes jiz zanikle spolecnosti Sony Ericsson, kde jsou jiz vychytane vsechny mouchy a neduhy, navic aktualizace na Android 4 by mela byt jiz k dispozici. Co se tyce nakupu tzv. sedivek, vzdy je treba si overit jak se dany prodejce stavi pote k pripadne reklamaci, nejlepe pristroj zakoupit v osvedcenem kamennem kramku s overenou povesti, tzv sedy dovoz ale muzes reklamovat jen u prodejce, tam je uz na nem jak reklamaci poresi. Pri nakupu ofiko cz distribuce je sice cena vyssi, nekdy i znacne, ale mas zajisteny plny servis v autorizovanych servisnich strediscich. Vyber a volba nakupu je jen na tobe.

mas zajisteny plny servis v autorizovanych servisnich strediscich

Tam melo byt mas zajisteno stoprocentni vyjebani v autorizovanem servisnim stredisku Arvato Services ]:) Jinymi slovy "neznama kapalina".

Doporucuju nakupovat z sedeho dovozu, zvlast ty firmy (jako napr. Sony), kterym to servisuje nadnarodni vyjebaci spolecnost.

Vyjebat s tebou muze i sedy prodej

Vsak jo, ale pokud das za telefon o treba i nekolik tisic min, tak te to nebude tolik bolet. Chtel jsem tim hlavne rici, ze nakupovat autorizovane vyrobky pro Ceskou republiku z duvodu supportu a zaruceneho servisu je nesmysl, protoze i ty zdanlive znackove prodejce respektive ceske pobocky znackovych vyrobcu zajimas jen dokud nezaplatis.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru