Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wifi na Samsung Smart TV

Dobrý den, koupil jsem si Samsung Smart TV a mám problém s připojením na wifi. Počítal jsem s tím, že se televize za pomocí zabudovaného přijímače napojí na můj router, ale žádnou zabudovanou wifi to nemá :-(. V návodu jsem se dočetl o připojení přes nějaký "samsung wireless lan adapter" (- ale vůbec nevím kde tuhle věcičku seženu), nebo přes kabel od tv krouter, což ale nepřipadá v ůvahu, protože TV je o patro víš než router. Nepadá vás nějaké jiné řešení?, popř. kde seženu ten "samsung wireless lan adapter"?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Televize bohužel WIFI přijímač přímo neobsahují a adapter přibalen taky nebývá, takže nezbývá, než z… nový
Georgius 29.11.2012 19:25
Georgius
Díky za pomoc :-) nový
NejSteve 29.11.2012 19:31
NejSteve
debilním streamem si zahnojovat už tak bídně průchodné wifi? telka nemá normální lan vstup? typická… poslední
lední brtník 29.11.2012 20:27
lední brtník

Televize bohužel WIFI přijímač přímo neobsahují a adapter přibalen taky nebývá, takže nezbývá, než zakoupit něco takového do USB http://www.nejlepsiceny.cz/tema/samsung-wireless-a dapter.html Originál bude drahý a u neoriginálu bude funkce nejistá /TV musí pro daný adapter obsahovat ovladače, pokud nejsou, nijak je do TV nedostanete, jako třeba do PC/ Další řešení je spojení kabelem, nebo vytvořit v místnosti, kde je TV bezdrátový přístupový bod a z něho vést kabelem do TV.

debilním streamem si zahnojovat už tak bídně průchodné wifi? telka nemá normální lan vstup?

typická česká rodinka v tescu:
"máňo, týpek mi říká že nejlepší do sítě je tady ta neprodejná wifi tiskárna (anebo laciný usb šmejd) - obě gdi ožebračené typy.
ty máňo, a když tisknu fotku, tak do té blbé tiskárny se posílá bitmapa 100mb, mi vypadlo stahování na notebuku a vypadává mi film na tv - co je s tím half-duplex wifi?"

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru