Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nepochopitelné ubývání místa na disku - spěchá

Zdravím,
právě jsem nainstaloval nové Windows 8 a při té příležitosti jsem také po několika letech zformátoval disky v mém PC. Už to bylo celkově pomalé, asi i pár virů, prostě jsem to chtěl mít jako nové. Počítač jsem rozdělil na dva disky, na jednom jsem nechal 60 GB a nainstaloval na něj Windows, na druhém jsem nechal něco okolo 300 GB.
Na systémovém disku mi ale záhadně ubývá místo a to přímo zarážející rychlostí. Od včerejška mi na disku zmizelo snad 5 GB, i když jsem na disk vůbec nic neinstaloval a mám vypnuté automatické aktualizace. I dnes, od startu PC, mi ubylo asi jedno GB místa. Celkem mě to děsí.. Vůbec nemám tušení, co bych s tím měl dělat a byl bych rád za nějaké rady, jak postupovat. Na tom druhém disku místo neubývá, nebo jsem si toho alespoň nevšiml. Disk mám v počítači také jen jeden, takže poškozený asi nebude.
Děkuji za rady

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To budou body obnovení po instalaci updatů. Nechej to komplet dokončit, pak vypni a nechej smazat bo…
mif 01.12.2012 15:18
mif
Máš alespoň nějakou představu, jak dlouho by mi to to místo mohlo ještě žrát? Jestli to budou dvě, t…
Friťa 01.12.2012 15:27
Friťa
obnovovanie systemu je vo vsetkych Win do Win7 v ovl.panely - system. Win8 maju nastavenia podobne t… poslední
MM.. 02.12.2012 15:52
MM..

Máš alespoň nějakou představu, jak dlouho by mi to to místo mohlo ještě žrát? Jestli to budou dvě, tři, nebo dvacet GB? A ještě jeden hloupý dotaz, kde ve Win 8 najdu Obnovení systému? Když to napíšu do vyhledávání, nic to nenajde..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru