Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno googlepages: vlastní uspořádání souborů?

Otázka možná zní trošku divně, ale mám na mysli tohle. Na googlepages se dá vytvořit stránka bez znalosti htm (přímo v prohlížeči). Dají se uploadovat obrázky a pak použít na (libovolné) stránce. No a můj dotaz zní: dá se někde v googlepages vytvářet vlastní složky a přesouvat soubory (hlavně obrázky)? Celý jsem to prolezl a nic jsem nenašel. Byl bych totiž rád, kdybych mohl obrázky dát do společné složky, třeba images a pak je roztřídit do dalších složek podle toho, k čemu se ten obrázek vztahuje nebo kam logicky patří.

Kdysi jsem taky zaslechl cosi o gmail drive (účet googlu jako disk), ale v nastavení svýho účtu nic takovýho nevidím - existuje ta možnosz ještě?

Pavel

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kdysi jsem taky zaslechl cosi o gmail drive (účet googlu jako disk), ale v nastavení svýho účtu nic…
host 16.09.2006 19:13
host
Aj Gmail File Space sa da vyuzivat podobne ako Gmail Drive. Dufam, ze to nepovazuju tiez za zneuziva… poslední
GTX 18.09.2006 14:31
GTX

Kdysi jsem taky zaslechl cosi o gmail drive (účet googlu jako disk), ale v nastavení svýho účtu nic takovýho nevidím - existuje ta možnosz ještě?

V nastavení účtu nic takového ani neuvidíš, protože to byla neoficiální úprava. Google se tomuto [zne/vy]užívání schránky snaží zabránít, když jej zjistí, zruší uživateli konto a zablokuje IP.

GMail-Drive

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru