Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Videa na youtube se sekají

Asi před tydnem jsem cistil pocitac a znova jsem nainstaloval originalni Windows 7 64bit profesional. Taky jsem nainstaloval z CD graficky ovladac ktery jsem nasledne aktualizoval pres internet. Potom jsem nainstaloval novy Adobe flash player a aktualizoval directx 11. Ale kdyz si chci prehrat jakekoliv video na youtube v nejvyzsi kvalite tak to jde trochu sekave i kdyz to pred tou preinstalaci slo na plno perfektne bez jakehokoliv seknuti. Jinak mam herni počitač s grafikou Nvidia Geforce GTX 465, procesor AMD Phenom II X4 945 processor 3.00 Ghz, RAM 4 GIGA. poraďte prosím co dělat aby to šlo zase normalne.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hele to samé se mi stávalo,používal jsem Google Chrome,někdo mi poradil ať ho odinstaluju a dám si t…
Basa 12.12.2012 18:15
Basa
Zkontroloval jsem to a ovladač grafiky mám spravnej, v Adobe Flash playeru jsem zkusil vypnout Hardw…
Brainiac 12.12.2012 22:42
Brainiac
Tak problém je vyřešen. Stačilo vymazat Operu, nainstalovat Google Chrome a videa jdou bez sekání. K…
Brainiac 13.12.2012 18:48
Brainiac
no vidíš,říkal jsem to :puff: nový
Basa 13.12.2012 22:04
Basa
Je mi záhadou proč se uživatelé sekajících se prohlížečů chlubí sestavou.. a proč se nikdo nepozasta… nový
sledovatelbadmsgs 19.12.2012 23:36
sledovatelbadmsgs
Ale i flashem od Adobe to občas je, mě to taky začalo blbnout po aktualizaci na novej,číslo už nevím… poslední
sambilionk 19.12.2012 23:46
sambilionk

Zkontroloval jsem to a ovladač grafiky mám spravnej, v Adobe Flash playeru jsem zkusil vypnout Hardwarovou akceleraci ale je to furt stejný, síťový ovladač mám taky aktuální. Google chrome uz nejakou dobu nemam nainstalovanej, pouzivam Operu takze v tom by problem bejt snad nemel ale zkousel jsem vyhledat problemy s internetovym pripojenim a naslo me to ze NENÍ SPUŠTĚNA SLUŽBA DPS a v závorce u toho bylo něco jako (Diagnostic Police). Vubec nevim co to znamena. Nemuze to mit neco spolecnyho s timhle ?

Je mi záhadou proč se uživatelé sekajících se prohlížečů chlubí sestavou.. a proč se nikdo nepozastaví nad takovou informací ale nabízí instalaci flešového přehrávače, čištění registrů, mazání složek, přeinstalaci. Nikdo nedává relevantní odpověď a to ani na stránkách opera česky, ani na různých fórech. Na Odpovědích se také ptá na podobný problém a ptá se mnoho lidí. Je to snad důvod ke koupení nového počítače? Proč se tohle nestávalo dřív, před lety? www.odpovedi.cz Po vyzkoušení zastaralých verzí Opery podle návodu ( viz.odkaz) mě napadá jedna věc, že s vývojáři Opery spolupracuje výrobce PC komponentů a tlačí na nás abychom koupili dražší počítač. A flashem od Adobe to není. Opravdu ne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru