Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem RAR heslo

To, ze existuje nejaky backdoor v roznych sifrovacich algoritmoch sa suska uz mnoho rokov. Vzdy sa za tym hlada CIA, NSA alebo FBI. To, ze Echolon odchytava vsetku komunikaciu v USA a ze zasahuje aj mimo statov sa suska tiez. Ale UFO tiez videlo kopec ludia a tisice uniesli mimozemstania. Takze asi tolko k tomu.
Predpokladajme, ze vsetko toto je pravda.
Ktore algoritmy su backdorovane? Akoto ked je znamy algoritmus, ze backdoor nebol este verejne odhaleny a potvrdeny? Alebo NSA disponuje naozaj niecim, co zvysok sveta nema? Cim? Supermozgom? Superpocitacom?
Echolon existuje a odchytava vsetku komunikaciu v USA a aj mimo. Ako je to technicky mozne? Ako sa dokazali narodne agentury infirtrovat do vsetkych komunikacnych spolocnosti? Deje sa sledovanie uz na urovni hw? Maju pod palcom vsetkych velkych vyrobcov hw? Aj tych z Ciny? Akoto, ze sa im to stale dari utajit? Ake technologicke prostriedky pouzivaju na sledovanie a analyzu dat?
Na svete su desattisice pozorovani UFO, tisice ludi boli uneseni. Preco UFO videlo len par ludi v porovnani s milaiardami na svete? Preco mame k dispozicii len roztrasene nekvalitne zaznamy z domaceho prostredia a nie HD zaznam, kde by bolo mozne objekt lepsie analyzovat? Preco mame len svedectva beznych ludi a nie serioznych vedeckych pracovisk?

Takze suma sumarum...backdoor v algoritme mozny samozrejme je, nicmenej je to velmi malo pravdepodobne, ze nim momentalne ktokolvek disponuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny