Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr LED TV

Tak TV tu posledni dobou rozebirame pravidelne. Staci pouzit hledani zde na poradne.

1. Optimalni uhlopricka na vyse uvedenou vzdalenost pro LCD neexistuje, budeme-li predpokladat, ze se v obyvaku asi kazdy diva na TV ze vzdalenosti 2m a vice, tak pozorovaci uhly z teto vzdalenosti presahuji moznosti elektroniky, teda opravdu cim vetsi tim lepsi.

2. Bezne LCD TV a o LG to plati dvojnasob jsou sunty, u kterych pokud prekonaji milnik dvoulete zaruky nastava okamzik pravdy, protoze nektere zkapnou presne po teto dobe, coz je spatne, nektere po trech letech, coz je prumer a pokud to vydrzi pet let, muzete si gratulovat.
Drua vec je otazka kvality pouziteho panelu z hlediska verneho podani barev atd., tohle me osobne u TV absolutne netrapi ovsem nekoho muze, kazdopadne se vybodnete na ruzne marketingove vylepsovaky vyrobcu jako je CMR 200, 400 nebo 800 "Hz" a kupte zakladni typ panelu. Napriklad u Samsungu, ktery bych doporucil radeji nez LG je to u 46" TV typ UE46EH5000, pripadne UE46EH5300 - jsou za podobnou cenu nebo potom typ UE46ES6100, ktery by snad mel mit pouzit lepsi panel, ale taky vyjde draz.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny