Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr LED TV

MM.. ty mas Samsunga ne? Jde vypnout to CMR, aby ti ta televize nic nedopocitavala, ale jela na svoji standardni snimkovaci frekvenci?

Ja uz jsem pochopil jak to mysli, kdyz mas TV 100 CMR, tak ti do ni jde dejme tomu 50 opravdovych snimku a k tomu procesor te TV dopocita dalsich 50 "snimku" cimz vytvori super marketingovych 100Hz a obraz nejakym zpusobem rozmazne, vysledek teda muze byt bud obraz, ktery od toho bez CMR nepoznas nebo horsi (mazly). Kazdopadne kazdy druhy snimek je skutecny. TV muze mit i 200 CMR, pak je skutecny kazdy ctvrty snimek a mezi nim jsou 3 dopocitany. 400 CMR bude mit 7 snimku dopocitanych a 800 CMR bude mit jestli dobre pocitam 15 dopocitanych snimku. Protoze se ale porad jedna o dopocet snimku v jedne sekunde, teoreticky by 100 CMR melo byt vic maznuty nez 200 CMR to zase vic nez 400 CMR atd. Mozna ze se 800 CMR priblizuje realnymu obrazu 50 nedopocitavanych snimku za sekundu. ]:)

No a ted podle predchazejiciho, co teda delaji nejlevnejsi Samsungovy TV, ktere maji 50 Hz CMR ? Nedela to nic a mas tam realnej v nasem pripade 50 snimkovej (nebo casteji 50 pulsnimkovej obraz) nebo jsou schopny (a tamani jsou schopny vseho ]:)) ti odfiltrovat 25 snimku z obrazu a zacit je jejich clear motion ratingem dopocitavat? Tomu by se mi snad ani nechtelo verit, nicmene pokud by slo CMR vypnout, tak to nikoho trapit nemusi.

Edit: Kdyz to tak po sobe ctu, tak spis u tech 50 CMR, jestli to neni tak, ze 50 pulsnimkovej (prokladanej) obraz to necha realnej, ale 25 snimkovej (progresivni) obraz se to snazi dopocitat na 50 snimku? :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny