Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nejde mi ctecka karet na notebooku

Zdravim, nefunguje mi chtecka karet na notebooku Acer. Mohli by ste mi prosim poslat nejaky funkcni ovladac?ja uz par vyskusal a furt nic. Uz mam celkem starsi tip notebooku, tak je treba mozne ze by na nem nesla SDHC pametovka? Moc se v tomhle nevyznam, tak bych byl rad za nejakou radu.predem dik

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Neuvedl jsi ani jednu informaci, aby se dalo poradit. Že máš notebook Acer - to myslíš že Acer vyrob…
host 10.12.2012 18:50
host
Kdybych vedel, že drive fungovala, tak se o tom zminim, ale tohle ja nevim. Ja jsem ho koupil na dra…
dm 10.12.2012 19:06
dm
A ten tajny notebook ma slot na normalne SD karty alebo na mikro SD karty? poslední
MM.. 10.12.2012 19:20
MM..

Neuvedl jsi ani jednu informaci, aby se dalo poradit. Že máš notebook Acer - to myslíš že Acer vyrobil jen jeden typ? Chceš po nás ovladač - myslíš že existuje jeden univerzální ovladač pro všechny operační systémy? A radši vůbec nepíšeš, jestli čtečka někdy fungovala a sama od sebe přestala? Nebo se v notebooku někdo vrtal? Např. se snažil o přeinstalaci Windows, i když to neumí...?

Kdybych vedel, že drive fungovala, tak se o tom zminim, ale tohle ja nevim. Ja jsem ho koupil na drazbe zabavenych veci exekuci a byl v dobrem stavu. Je to starsi model Acer Extensa 5220. Byly na nem Visty, ted mam Win 7, 32 bit. Instaloval mi je kamarad, co se v tomhle vyzna. Na vyber mam pametovky micro sd a sdhc, ale ani jedna mi nejde. Ve spravce zarizeni otazniky nemam.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru