Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zhodnotí někdo ntb a vysvětlí mi někdo údaj o grafické kartě na notebooku?

Notebook s moderní výkonnou výbavou pro všechny druhy náročných uživatelů včetně herních nadšenců. Hry i multimédia si vychutnáte na prvotřídním LCD displeji CrystalBrite o úhlopříčce 15,6" s LED podsvícením a v oblíbeném širokoúhlém rozlišení HD Ready. V tomto rozlišení si svižně užijete počítačové hry s graficky vysokými detaily, díky osazenému grafickému čipu NVIDIA GeForce GT540M s vlastní pamětí 1 GB! Ani přes tento výkonný hardware není u notebooku ACER Aspire 5750G-2678G75Mnkk vyloučeno mobilní použití. Naopak notebook slibuje výdrž na baterii až 4 hodiny a pozitivní je i hmotnost okolo 2,6 kg.
Těžká sračka na posilování bicepsů a křivení páteře s blyštivým displejem, na které nebude v létě čitelná ani stovka font. Hrát se na tom moc nedá, ale kurňa 1GB, no neberte to!


Výpočetní výkon je v ACER Aspire 5750G-2678G75Mnkk založen na špičkovém inovativním procesoru z rodiny Sandy Bridge, Intel Core i7 2670QM, jehož čtyři jádra pracují na frekvenci 2,2 GHz a při využití technologie Intel Turbo Boost 2 je schopen přetaktovat je až na 3,1 GHz. Inovativní architektura a funkce dokážou velmi příjemně překvapit vyšším výkonem při stejné frekvenci a optimalizovanou spotřebou dle momentální situace. Přísun dat poskytne operační paměť DDR3 o kapacitě 8 GB! Více o technologii Sandy Bridge najdete zde.
Prostě to bude trochu kulervoucně hučet, když to pojede na plné kule.

Uživatelé jistě ocení dostatečný prostor pro ukládání velkého množství dat na pevném disku s kapacitou 750 GB. Data můžete zálohovat či přehrávat pomocí DVD vypalovací mechaniky. Pro komunikaci je určen RJ-45 konektor do gigabitové síťové karty nebo se snadno spojíte přes WiFi. Pro moderní mobilní a periferní zařízení poslouží bezdrátový BlueTooth. Příjemným bonusem je přítomnost HDMI výstupu, můžete tedy velmi jednoduše připojit moderní televizi nebo projektor. Okamžité používání notebooku ACER Aspire 5750G-2678G75Mnkk je možné s předinstalovaným operačním systémem Microsoft Windows 7 Home Premium.
Trošku pomalejší disk, ale kurňa, vejde se tam toho požehnaně! Všechny standardní vyfikundace je třeba rozepsat, aby tam toho bylo co nejvíc a hejl si přišel na svý.


Speciální funkce a vlastnosti:

Herní zážitek - Výkonný čtyřjádrový procesor Intel Core i7 2670QM z nové rodiny Sandy Bridge nabídne v kombinaci s herní grafickou kartou NVIDIA GT540M a displejem s HD Ready rozlišením nabídnou jedinečný požitek při hraní her, sledování filmů ve velkém rozlišení a při dalších činnostech.
kulervoucí výkon celých 15FPS na low v nejmodernějších hrách

Multimédia naplno - Spojení 15,6" displeje s HD Ready rozlišením, HDMI výstupu pro připojení např. LCD televize a velkého 750 GB disku přináší skvělý zážitek při sledování filmů.
.. a můžete si i vybrat jestli LCD nebo TV!


Jedinečná výbava - Ruku v ruce s výkonným hardwarem jde i nabídka portů. Díky přítomnosti USB 3.0 můžete přesouvat data neuvěřitelnou rychlostí,
kompatibilita se staršími sloty je samozřejmostí. U takto výkonného stroje nepřekvapí přítomnost podpory rychlé WiFi 802.11n.
Apropos, tyhle standardy berte jako bonus!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny