Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno CyanogenMod 10 (cm-10-20121217-bruce2728-pyramid) se neuspává

Zdravím všechny přítomné chytré hlavy,
konečně vyšla verze CyanogenModu 10, který rozchodí i můj Sensation bez bootovací smyčky. Testuju celé odpoledne, vše je naprosto skvělé, rychlost úžasná, ale mám problém s výdrží na baterii.
Když telefon používám opravdu aktivně, vybiju ho za 5 hodin, to je normální. Ve stavu, kdy nic neběží, vydržel se stock ROM přes 2 dny. Po přeinstalaci spotřebovává 6 až 8% za hodinu, takže budu rád, když vydrží od rána do večera aniž bych se ho dotknul. Je úplně čistý, před instalací ROM jsem mazal dalvik, cache, data, battery stats. Zjistil jsem, že se telefon nechce uspat, když se podívám na využití baterie, tak vidím, kdy je zaplá obrazovka, wifi a položka "Probudit" je neustále plná, jenom když vypnu obrazovku, tak je cca půl minuty telefon uspaný a potom se zase probere.
Čím to je? Systém je úplně čistý, nic navíc neběží na pozadí (pouze 4 aplikace Googlu). Vím, není to oficiální ROM a tak dál, ale jsem velmi spokojený, chtěl bych ji používat a jinak nemám jediný problém.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak asi vyřešeno. Telefon se mi včera vybil, přes noc jsem ho nabil, ráno v 7 hodin jsem ho odpojil… poslední
Potkan007 18.12.2012 13:43
Potkan007

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru