Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Antivirák

Ahoj máte někdo zkušenosti s Avastem či AVGčkem? Doposavaď jsem používal NOD od Esetu ale už za to nechci utrácet takové peníze...
Nebo můžete doporučit i jiný freeware... dík moc.

Předmět Autor Datum
Microsoft Security Essential - antivirak je jen placebo, takze je vcelku jedno jaky nahodis, pokud t…
RedMaX 20.12.2012 13:46
RedMaX
dík někdo další?
AdalH 20.12.2012 14:36
AdalH
co na tej odpovedi nestaci?
hoppus (nereg.) 20.12.2012 15:05
hoppus (nereg.)
je to úplně jedno. Všechny jsou srovnatelné, dneska se v podstatě vyskytují jen "kinderviry", které…
touchwood 20.12.2012 15:25
touchwood
No tak tvrdit, že jsou AV všechny srovnatelné, může buď naprosto neznalý člověk nebo totální ignoran…
kochis 20.12.2012 17:41
kochis
muhehe, další trotl z viry.cz víš jak poznáš vir nejlíp? když si ho zkusíš sám odstranit. ale ne pa…
lední brtník 20.12.2012 18:18
lední brtník
Antivirove firmy uzavreli dohody o neutoceni a flakaju sa. http://diit.cz/clanek/vetsina-antiviru-ne…
Oran 20.12.2012 16:04
Oran
Ja ho používam Avast free a som úplne spokojný. poslední
Bacardi 20.12.2012 18:20
Bacardi

Microsoft Security Essential - antivirak je jen placebo, takze je vcelku jedno jaky nahodis, pokud ti nevadi obcasne vyskakovaci okno, tak Avira Free taky neni spatna volba, ale nerikam, ze nemuze byt Avast nebo AVG.

No tak tvrdit, že jsou AV všechny srovnatelné, může buď naprosto neznalý člověk nebo totální ignorant a hlupák. Stačí se podívat například na tyto testy www.av-comparatives.org nebo home, ale i spousta jiných a více nezávislých, které ukazují rozdíly mezi, samozřejmě aktualizovanými AV, i více jak 30%. V některých testech dokonce slavné MSE zaostává o více jak 50% za prvními AV. Samozřejmě už slyším, že testy jsou zmanipulované a podplacené, ale i kdyby, tak pořád mají větší výpovědní hodnotu, než řeči tlachalů po fórech. A ty seš pouhý plácal. Ke kindervirům. Doporučuji ti vyjadřovat se opravdu pouze k tomu, čemu rozumíš, protože pak nejsi za vola. Teď totiž jsi, a to již po druhé. I to tvoje druhé tvrzení je snůškou lží. Zkus si stáhnout některé dnešní viry nebo malware, ale ne ty z emailů apod. Zajdi si na zahraniční specializovaná fóra a dej si poradit. Znalost AJ je ale nutná, tak snad ji umíš líp, než rozumíš AV. Rozdíly mezi AV jsou často obrovské a nemluvím o rozdílu placený nebo free a zásadní je také schopnost a rychlost zareagovat na nějakou hrozbu. Tam se jednotlivé firmy liší taky drasticky. No a ne všechny placený vychází často nejlíp, přitom je to dnes jedna z nejpodstatnějších vlastností vedoucích k úspěšné detekci.

muhehe, další trotl z viry.cz

víš jak poznáš vir nejlíp? když si ho zkusíš sám odstranit.
ale ne papouškovaným postupem "spustím na něj tento vyhlášený antivir, tento vyhlášený antispyware, tento náhodný antirootkit" a budu jen klikat a klikat jako blbá kikina podle návodu.
ale poznat jak se dostal do systému, kam se zadřel a co tam dělá, co všechno ho spouští - na to už primitivové z tvého fóra nestačí.
přijď zas, až budeš něco umět.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru