Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Sdílení dat ve Windows XP s PCMCIA wifi kartou.

Zdravím,
mám starý HP Omnibook xe4100 na hraní, má 20GB disk, na něm 3 systémy, takže už moc místa na data nezbývá. A právě proto bych na něm chtěl prohlížet sdílená data ze stolního počítače.
Jde mi o propojení počítače v mém podpisu (Windows 7 Home Premium x64, legální) s notebookem (Windows XP Pro SP3, legální). Stolní počítač i notebook mám bezdrátově připojené k ASUSu WL-600g - od Asusu je vedený LAN kabel do AP AirLive WL-5460APv2 a druhý stejný je jako klient u stolního počítače. Notebook chytá signál stejného AP wifi kartou TP-Link TL-WN310G, což je můj problém. Ve Windows XP SP3 na notebooku nemůžu nastavit sdílení po síti, otevřu Průvodce instalací sítě a ve výběru připojení mám pouze "Via Compatible Fast Ethernet Adapter", rozšiřující kartu nemám na výběr, tím pádem ji nemůžu nastavit na sdílení dat a z toho vyplývá, že Windows 7 na stolním počítači notebook nevidí.
Nemá prosím někdo nápad, jak to obejít? Klidně dalším softwarem, ale chci sdílet po místní síti. Protahovat každou fotku, nebo písničku přes DropBox s uploadem 10kB/s mě vážně nebaví.
Moc děkuju a užijte si Vánoce, ať máte pod stromečkem něco pěkného.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny