Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem MSI GE60 0ND-426CZ či Lenovo Y500 nebo jiný ?

Hm.. "pane redaktore", vidím, že na vašem webu recenzujete samé "hodnotné" modely (alias spotřebák pro domácnosti), nejvýše jste se podívali na T-čkový ThinkPad s cenou okolo 30 tisíc. :-)

Řešit "spotřebu proudu" u moderních PC je taky úplně mimo, je totiž srovnatelná.

Protože počítač je můj pracovní nástroj, tak s ním neustále cestuji (auto/letadlo) a NECHCI tahat kromě zavazadel dalších 3-5kg "počítačové" váhy příšerných rozměrů (např. taška na 15" a větší notebook nespadá při cestování letadlem do kategorie "palubní zavazadlo"). To bys jako "odporník na notebooky" mohl chápat, s jídlem to opravdu nesouvisí.

Jak to lenovo, tak MSI jsou levné "herní" sračky, jen to Lenovo má trochu lepší konstrukci. Ale "odporník" co napíše, že chce mobilitu a v druhé větě plácá cosi o tom, že tahat 3kg ničemu nevadí, je "odporník na baterky."

P.S.: Já s notebooky pracuji už cca 15 let (včetně oprav tšchto počítačů), viděl jsem jich nepočítaně značek a typů. Navíc dnešní "značky" se liší v podstatě už jen osazenými displeji/komponentami a materiálem těla. Konstrukčně to je už v podstatě dáno cenou - notebooky do cca 15 tisíc jsou ultraplasťáky, od 15- cca 30 běžné plasťáky s omezenou výztuhou a teprve modely dražší jsou kvalitní. U tzv. "herních" strojů je třeba připočítat cca 10-20 tisíc.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny