Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno "len pre citanie"

Zdravím vás,

prejdem rovno k veci...Vsetky zlozky ktore stiahnem zabalene vo formate .rar a rozbalim ich, su len pre citanie..Ked si otvorim vlastnosti danej zlozky a odskrtnem len pre citanie a dam ze ulozit, nic sa nezmeni....znova po otvoreni vlastnosti danej zlozky je zaskrtnute len pre citanie...potrebujem tu zlozku presunut do tabletu ale v tablete sa to uz presuvat neda nakolko je to len pre citanie. Ďakujem za kazdu radu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
skus napisat jasnejsie ze co jak presne presuvas do tabletu (na jakom mediu) a jak presne to chces p…
MM.. 28.12.2012 03:00
MM..
takze zacnem s tym ze mam tablet znacky MP-MAN typu MP1043. Ako vieme, tak tablet ma vnutornu pamet… nový
terorista101 28.12.2012 03:13
terorista101
ta hlaska znamena ze nemozes zapisovat do internej pamate lebo ten suborovy system na internej pamat… nový
MM.. 28.12.2012 03:34
MM..
vseobecne tipujem bud ten kram nemas rootnuty, alebo si ten filesystem neremountol pre RW, alebo je… nový
MM.. 28.12.2012 03:39
MM..
tablet som si rootol ešte v deň keď mi došiel :D, zložku presúvam do obyčajnej zložky v internej pam… poslední
terorista101 28.12.2012 11:53
terorista101

skus napisat jasnejsie ze co jak presne presuvas do tabletu (na jakom mediu) a jak presne to chces presuvat v tom tablete (jakom?) a co presne ten tablet pise.
Je mozne ze tam nastava nejaky problem na FAT32 filesysteme, takze by bolo dobre si zobrazit atributy uz na tej pamatovej karte a hlavne atributy suborov, idealne napr. totalcommanderom vidis vsetky naraz, alebo tam davas pamatovku s NTFS filesystemom a tablet nevie prepisovat NTFS, apod?

takze zacnem s tym ze mam tablet znacky MP-MAN typu MP1043. Ako vieme, tak tablet ma vnutornu pamet a rozsiritelnu o microSD...Mam taky offtopic problem ze nie vzdy sa mi po pripojeni tabletu k PC zobrazia obe media (interna pamet a externa pamet) ale iba externa pamet resp. pametova karta co je aj v tomto pripade...jedna sa o zlozku s datami k jednej hre a na kolko mi neukazuje internu pamet tak zlozku musim z PC presunut na pametovku v tablete a cez tablet z tej pametovky to presunut do internej pamete. Presuvanie som vykonaval v programe Root Explorer ktory mi jednoducho vypisal ,,You cannot paste here because the file system is read-only.".

ta hlaska znamena ze nemozes zapisovat do internej pamate lebo ten suborovy system na internej pamati je len pre citanie. (skus si tam trebars presunut hocjaky subor tabletu a mal by si vidiet ze nejde ani to)
Takze otazka je kam presne to pastujes a preco prave tam, a jake opravnenia mas na tu zlozku internej pamate v tom tablete.

tablet som si rootol ešte v deň keď mi došiel :D, zložku presúvam do obyčajnej zložky v internej pameti do ktorej to šlo presúvať bez problémov doteraz, nie do systémových súborov čo je vlastne jedno keď mám root...Verzia programu je v poriadku...Ale problém je vyriešený pretože stačilo prepnúť na R/W, aký som to ja idiot, ďakujem ti ;)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru