Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem komunikacny program na mieru

potrebujem riesit nasledujucu situaciu. 2 pc v sieti. restika+kuchyna. pc z restauracie posiela objednavku do kuchyne kde musi vyskocit nieco ako pop up s tym ze sa to bude dat elegantne vytlacit (trebars neskor) kvoli evidencii.
napadol ma bud nejaky lokalny chat alebo skor lokalny mailovy server aj ked neviem ci to je zrovna idealne.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Teď něco podobného dělám. Má to být pro závodní stravování spolu s docházkovým systémem na karty. Dě…
Rce 23.09.2006 23:45
Rce
ty to mas prilis zlozite. mne staci poslat objednavku a vytlacit. zatial sa priklanam k rieseniu mai…
fleg 23.09.2006 23:59
fleg
jak vypadá taková objednávka ?
AZOR 24.09.2006 13:27
AZOR
netusim. ten hotel sa este len stavia ja tam budem dodavat len net a zariadovat pc siet (hotspoty +… poslední
fleg 24.09.2006 13:42
fleg

Teď něco podobného dělám. Má to být pro závodní stravování spolu s docházkovým systémem na karty. Dělám to na Linux a databázi PostgeSQL. Zaměstnanec/spřízněný zaměstnanec (ten, s jehož firmnou má tato firma na žrádlo smlouvu)/cizí strávník přijde do (takové lepší) závodky, vloží kartu (čip) do snímače a vybere si potravu a v kuchyni vyleze z tiskárny rozpis materiálu dle norem na to žrádlo = rozpis co nafasovat ze skladu, ledniček a z předem připravených polotovarů. Ráno to vytiskne, co je třeba nakoupit. Ale kdy to bude hotové, to ti zatím říci nedokážu - je to ve stádiu diskusí se zadavatelem.

netusim. ten hotel sa este len stavia ja tam budem dodavat len net a zariadovat pc siet (hotspoty + net na izbach). predpokladam ze pojde o nieco neformalne, cize aby kuchyna vedela komunikovat s obsluhou a tlacenie bude len pre kontrolu veduceho pracovnika co sa za den objednalo a vydalo z kuchyne (asi aj kvoli skladu nech kuchari moc nekradnu;o)).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru