Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefungující tlačítko touchpad

také jsem měl po čisté instalaci windows 7 starter - vyřešeno dle zahraničních forem a stránky asussuport

Řešení problémů:
Touchpad / externí myš související problémy
Page Nástroje
Řešení

1.) Zkontrolujte, zda je touchpad klíč je povolen (Pokud je k dispozici). Můžete také zapnout / vypnout funkci stisknutím Fn+F3 / . (Klávesnice se liší v závislosti na modelu)


2.) Zkontrolujte, zda je nainstalován nejnovější ovladač pro touchpad.(nebo ručně změnit standartní ovladač na "Synaptics PS / 2 Port Touchpad"

• Můžete si stáhnout ovladače z následujícího webu: http://www.asus.com/cz/supportonly/Eee%20PC%20X101 CH/HelpDesk_Download/

• Pokud je ovladač úspěšně nainstalován, pak přístroj by se měl objevit pod Microsoft Windows Správce zařízení jako "Synaptics PS / 2 Port Touchpad"


3.) Prosím, jděte na Ovládací panely ==> Myš ==> Nastavení zařízení ==> Nastavení a ověřte, zda všechny funkce jsou správně nastaveny a nejsou zakázány. (Jako Tapping, rolování a atd)


4). Pokud používáte externí myš USB, ověřte, zda je správně připojen k portu USB. (Upozorňujeme, že Eee PC nemají PS / 2 porty, zde je obraz z portu USB.)

5) Zkontrolujte, zda externí myš USB funguje správně. (Můžete připojit externí myš k jinému počítači, aby jej vyzkoušet.)

6.) Některé externí USB myši, to může vyžadovat samostatné instalace ovladačů. Prosím zkontrolujte, zda je nainstalován ovladač od výrobce. V opačném případě, prosím, obraťte se na dodavatele myši pro další technickou podporu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny