Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefungující tlačítko touchpad

Program BIOs - abych jej mohla spustit, musím jej nejdříve aktualizovat. V příručce psali, že mám zvolit 'aktualizovat systém BIOS z Internetu'. Tam jsem tuto možnost vybrala a klikla na tlačítko 'další'. Chvilku se mi tam ukazuje 'připojeno k ftp.asus.com.tw' , pak se mi tam ale červeným napíše 'Bohužel na tomto serveru nejsou žádné vhodné bitové kopie systému BIOS!'. Takže nevím, co s tím BIOSem dělat.
Ten Windows - no, když jsem notebook dostala a zapla jej, tak jsem tam musela zvolit jazyk (zvolila jsem tedy češtinu), pak jsem si tam založila účet (chtělo tam po mě jen heslo, název účtu už tam byl, takže předpokládám, že už byl asi založenej dříve). Pak se tam něco načítalo, zobrazila se mi plocha a jelo to v pohodě. Dívala jsem se do seznamu programů, a některé tam jsou nainstalované už 16.1.2012, takže netuším, zda ten Windows už předtím někdo nainstaloval - v tomto se moc nevyznám.

Mám tedy zkusit nainstalovat ty ovladače VELA, od chipsetu cez ATK a hotkey utilities atd. ?

Funkčnost tlačítka po odpojení myše, jak jste zde psal/a jsem nezkoušela, tak jsem tedy připojila jednu myš, kterou jsem doma našla, připojila ji, fungovala v pořádku, tlačítko vypnutí touchpadu pořád nefungovalo. Myš jsem tedy odpojila, a restartovala Win, jak jste mi radil/a. Tlačítko ale ani poté nefungovalo. Ono jakoby funguje, když ho stisknu, objeví se tam Touch pad ON, když se to ale zapne podruhé, mělo by se to zase vypnout a takhle se to furt zapínat a vypínat. Ono to lze ale jen zapínat.

Ještě jsem zapoměnla dodat, že vždy, když počítač zapnu, ukáže se mi tam upozornění od aplikace Asus ACPI Service 'Chybí ovladač touchpad. Klávesová zkratka spínače TouchPad je neplatná. Nainstalujte ovladač TouchPad.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny