Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Placený webhosting VS webzdarma.cz

Wedos se ti docela líbí? Nechal si se vcucnout cenou do nekvalitní sračky prodávané jako naleštěné hovno.
Abych to shrnul:
• Mají nefunkční Mail-klienty. Zezačátku jsem je používal.
- RoundCube nezobrazuje text zprávy, musíš si o opravu napsat na support a to ta oprava není trvalá, při každé chybě, znova na support.
- Druhý klient IceWarp sice text zobrazuje, funguje "asi" tak jak má, ale velmi často laguje, přihlášení trvá třeba minutu, pak 30s čekáš než ti zobrazí tvé e-maily, atp.. atp..

• Support nemá žádné zkušenosti ohledně web developingu (rozuměj: minimální znalosti html, css, php).
- Ano, není to v popisu jejich práce, ale vykazuje to kvality a profesionalitu WebHostingu (př. u "starého" Stationu mi poradili vždy). Neočekávej, že ti někdy někdo na Wedos supportu poradí. Většinou to skončí tak, že ti napíšou o 250Kč / hod za spojení s technikem. (Fuck OFF). (Ano levný hosting, předražené ostatní služby).
- Další věc jsou samotní technici. Pokud narazíš na nějaký problém (př. ten e-mail), tak na supportu nemluvíš (nepíšeš si) s technikem, ale s někým kdo jede asi jen podle textu napsaném na papíře. Vždy ti řekne jednu jedinou a tu samou větu "Přepošlu naši konverzaci technikům a ti se Vám ozvou". K čemu ten chlap na supportu je? Nic neumí, jen přepisuje stejné věty a mačká enter.

Člověka lákají na levný hosting, spoustu ale spoustu slev, domény zdarma, tudle, támto, ...
Ostatní služby jako zálohování, nahrání záloh, jednoduchá (vteřinová pomoc), vše je placeno (částky se pohybují od 250Kč do 1000Kč).
Obnova ze zálohy (500Kč, vážně?!).

Wedos jsem používal, ale už nikdy víc se nenachytám na blištící se kopu sraček. (Pogoogluj, najdeš spoustu totožných názorů).

Pokud bych si měl vybrat webhosting tak jeden z nejkvalitnějších je https://teamexon.eu/webhosting.html
Cena 24€ za rok, doména zdarma, support zdarma, kde ti poradí se vším co potřebuješ (a neřeknou si drze o 250Kč), zálohování, nahrání záloh zdarma, ...
Navíc na jednom webhostingu můžeš provozovat až 10 jiných webů (domén) a nejedná se o tzv. "Alias" (Wedos nabízí 1 alias zdarma, FUCK), ale jako by sis pořídil 10 webhostingů.
Hodnocení tohoto hostingu nalezneš zde http://www.monitoruju.net/firma/exon-technologies/

Jako začátečníkovi ti asi Wedos postačí, ale pokud chceš něco kvalitního, obloukem se mu vyhni.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny