Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Placený webhosting VS webzdarma.cz

Skoro ve vsem lzes. Wedos si nikde o nic drze nerika. Rika si pouze o to, co ma v ceniku. Drtiva vetsina obycejnych hostingu ma obnovu ze zaloh zpoplatnenou a ani Wedos neni vyjimka. Nikde netvrdi, ze obnova je zdarma. V drazsim tarifu, ktery Wedos take nabizi ma ale obnovu ze zaloh zdarma. Asi sis opet necetl podminky nebo ses to snazil zamlcet?

Dalsi, pomerne hodne rozsireny hosting Savana, nabizi napriklad obnovu ze zaloh za techto podminek Obnova ze zálohy administrátorem (web, db, emaily) 600,- Kč (720,- Kč s DPH) http://www.savana.cz/webhosting/popis-webhostingu/ Taky jsou to asi svine, ze si ceni svoji praci na nejake penize. No a ta "mrcha" Wedos to ma jeste levnejsi, chce za to podle tebe 500 a dovoli si, v o par korun drazsim tarifu, to mit dokonce zdarma. http://hosting.wedos.com/cs/webhosting/extra.html

Wedos pouzivam nekolik let a s nicim jsem nemel problem a to pouzivam pomerne problemove CMS - Joomla.

To, ze podpora u Wedosu neumi programovat je uplne v poradku. Pokud by ses o to zajimal vic, tak bys vedel proc. Kazdy ma svoje pravomoce pouze odtud potud a pokud neumis neco nastavit na tvym webu, tak to opravdu neni chyba Wedosu, ale jen a jen tvoje. Hoster ti zarucuje pouze to, ze ti pojede hosting a sluzby, ktery sis zaplatil. To splnil, to, ze neumis zachazet s tim, co sis tam dal, je znovu jen a jen tvuj problem.

K aliasum, Wedos nikde netvrdi, ze nabizi multihosting. Priste si procti to, co nabizi a to, co pomlouvas. Wedos ma aliasy a nikde to nezapira a pro ty, komu to nestaci, nabizi neomezene aliasy za priplatek a tam muzes mit 50 webu (je to jako by sis poridil 50 hostingu, ne jen 10). Takze podle tve teorie je ten tebou doporuceny hosting teamexon FUCK. Doporucuji se mu obloukem vyhnout.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny