Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Placený webhosting VS webzdarma.cz

Dobrý den,

pokusím se reagovat.

Maily
Drobné problémy s webovým rozhraním jsme měli loni na konci léta. O problémech jsme informovali na našem webu http://datacentrum.wedos.com/ a nic jsme nikdy netajili. Ve spolupráci s IceWarpem jsme udělali úpravy a vše funguje v pořádku. Nabídli jsme i alternativní rozhraní. Každé má své výhody a nevýhody a každý si může vybrat co potřebuje.

Podpora
Podpora dělá to co má v popisu práce. Je k dispozici NONSTOP na telefonu, chatu a e-mailu. Technici dělají jiné úkoly a odpovídají na e-maily a řeší jednotlivé technické věci.
Vše je u nás plně automatizované a proto si každý může všechno nastavit v administraci. Co je a co není náplní podpory máme na webu:
http://hosting.wedos.com/cs/webhosting/podpora.htm l

Zálohy
Zálohy řešíme tak, jak je řešíme. Máme to v ceníku a je to jediná podobná služba. Ke každému webhostingu dostanete zdarma WEDOS Disk a tam si můžete zálohovat třeba každou hodinu a potom si obnovu můžete udělat kdy chcete a zdarma a bez nás. Je to nejlepší řešení záloh na trhu.

Aliasy
Řešení aliasů máme na webu popsané - http://hosting.wedos.com/cs/webhosting/multihostin g.html


Hostují u nás malé i velké weby. Jsou u nás weby, které mají GB, ale také weby s desítkami nebo stovkami GB dat. Stejně tak weby s návštěvností malou, ale také návštěvností v desítkách tisích za den. Fungují spolehlivě na značkových serverech FUJITSU. Služby jsou výkonné a spolehlivé.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny