Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problem s padanim

Poskladal som si starsie PC:sock.370 Intel Celeron 766 Mhz,128MB 8-chipová RAM,Graf.karta Innovision TNT2 M64 32MB AGP,52-ot. CD-ROM,FDD.Chladic na procesor mam pasivny aj aktivny pôvodny.HDD je Matrox 5400 rpm 10GB.Ked som to zapol,islo to a ked som tam nahadzoval Windows (XP) tak obrazovka asi 6-krat zablikala v 5 sekundovych intervaloch.Tak som dotlacil kabel monitora.Potom mi nabehli take divne farby,tak som to resetol a uz to nenabehlo.Neviem ci nie je problem v tom,ze doska bola trochu posunuta smerom do vnutra case a ucytne zeliezko (s konektorom VGA) uplne nezapadalo do case a tak som ho rucne pritlacil a dosrouboval a tak vznikol mensi tlak medzi uchytom konektoru VGA a zeliezkom.Prosim poradte na vladko8@post.sk Pekne dakujem

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ak mas blbu vysku pre uchytku karty na kejs, tak ten plech z grafiky uvolni a trochu posun, a zas do… poslední
MM.. 28.09.2006 22:24
MM..

Ak mas blbu vysku pre uchytku karty na kejs, tak ten plech z grafiky uvolni a trochu posun, a zas dotiahni. Ale zavisi ze ako je ten plech na karte uchyteny, dnes to byva pripevnene casto len na konektore, takze staci napr. kombinackami povolit, pliesok posunut tak aby to sedelo.
Kartu dotlac poriadne, inac ak ti to meni farby (t.j. ze obraz tam je, ale napr. do ruzova, apod.) tak moze byt problem v kabli co ide do monitora alebo v konektore (studenak, napr. aj na konektore karty, hlavne ak vznika velke pnutie pliesku, a ten je uchyteny len na konektore = pnutie sa prenasa na konektor)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru