Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto kvalita značky BEKO

Omlouvám se, že téma je off-topic, ale ať hledám na internetu jak chci, žádné reference na kvalitu značky BEKO nenacházím a proto se zkusím zeptat vás, zda někdo máte doma spotřebič od této firmy. Kupuji totiž myčku nádobí a veliký problém je, že musí mít hloubku max. 58 cm a tento rozměr vyrábí pouze FAGOR, BEKO a BAUMATIC. Baumatic jsem zavrhnul kvůli hlučnosti, vybírám mezi FAGOR (Španělsko) a BEKO (Turecko). FAGOR je známá značka, ale o BEKO nic nevím. Za stejnou cenu však BEKO nabízí neskonale lepší parametry než FAGOR. Díky za každou radu a sdělenou zkušenost.

Předmět Autor Datum
V roce 1950 Vehbi Koç, zakladatel Koç Holding, hledal zboží, které by mohlo Turecku přinést větší vá… poslední
toohle 29.09.2006 13:40
toohle

V roce 1950 Vehbi Koç, zakladatel Koç Holding, hledal zboží, které by mohlo Turecku přinést větší vážnost a zisk v zahraničí. Aby mohl investovat do továrny - konzervárny, uzavřel partnerství s firmou Bejerano, která měla na tomto poli bohaté zkušenosti. Jméno společnosti – Beko – které v česku známe především jako značku bílých elektrospotřebičů, vzniklo o čtyři roky později jako kombinace dvou písmen z počátku názvu původních firem: Bejerano a Koç.
Dnes je Beko v Turecku značkou číslo jedna, a stalo se také značkou světovou, kdy tyto produkty užívají miliony zákazníků ve stovce zemí. Kromě bílé techniky (volně stojící i vestavěné), nesou tuto značku také televizory, notebooky, kamery, mobilní telefony (ne v česku), vytápěcí systémy, klimatizace nebo vysavače.

Odkaz: beko

[mod]Změna prostého textu na citovaný. Pokud odněkud kopírujete text, musíte to také náležitě zvýraznit. (anarchist)[/mod]

Zpět do poradny Nahoru