Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil LG E400 z Androidom

Ahoj ako každé dva roky i dnes som si vybral modernejší mobil tentoraz rovno z Androidom. LG E400 no neviem na ňom nájsť poznámky. Teda dokument do ktorého sa pridáva text sú tam len SMS spravi. Nič o tom nepíšu ani v návode. A pritom pod telefónom v predajni bolo napísané prakticky neobmädzený počet poznámok i z rozšírenými formátovacími vlastnosťami. A nič,nikde neviem nájsť poradíte? Hľadám i na internete.

Předmět Autor Datum
HUH .... 1 000x som to vyslovil, inteligentné telefony sú pre istú kategoriu užívateľov obrovská prí…
Joseph 20.01.2013 19:04
Joseph
Mam u sveho LG Optimus Sol aplikaci poznaky Richnote, jiz defaultne tam byla od vyrobce, nevim jestl… poslední
borsuk_jinde 20.01.2013 19:52
borsuk_jinde

HUH .... 1 000x som to vyslovil, inteligentné telefony sú pre istú kategoriu užívateľov obrovská prítaž, je zbytočné rozoberať do detailov prečo, je to všeobecne známe.

Je to aj Tvoj prípad.

Okamžite svoj nový telefon predaj, už si snáď pochopil aký to bol z Tvojej strany omyl a kúp si Samsung_S5610, lacný, slušná výdrž akumulatora, čiastočne kovový, znesitelne fotí a hlavne: je to IBA TELEFON .... :puff:

Mam u sveho LG Optimus Sol aplikaci poznaky Richnote, jiz defaultne tam byla od vyrobce, nevim jestli u L3 je neco podobneho, kdyz pises ze ne, tak asi neni. Stahni z Google Play treba AK Notepad, osobne pouzivam namisto te defaultni, jednoduchy textovy poznamkovac s moznosti zalohy, importu a exportu z a do formatu txt. Na Google play je nepreberne mnozstvi aplikaci urcenych k tomuto ucelu, staci vyhledat a jen si vybrat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru