Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Xperia T - ako zrusit gesto na odomykanie?

Zdravím môj kamarát sa nudil a zmenil mi gesto odomykania a nevie jaké dal..takže ho mam zamknutý.. nevie niekdo ako by som sa dostal do recovery menu aby som ho mohol dať do továrenských nastavení ?

Máš úžasné vyjadřovací schopnosti.
Změna předmětu, původně: Xperia T (host)

Předmět Autor Datum
zkus 2) Při telefon vypnutý, stiskněte a podržte tlačítko Volume Up a SNÍŽIT HLASITOST dohromady. Pa…
kucmais 25.01.2013 18:55
kucmais
Dik :) poslední
Tomasss 25.01.2013 19:00
Tomasss

zkus
2) Při telefon vypnutý, stiskněte a podržte tlačítko Volume Up a SNÍŽIT HLASITOST dohromady. Pak, zatímco držíte těchto stiskněte a uvolněte tlačítko napájení (držte tlačítka pro ovládání hlasitosti). Telefon by se měl zapnout a objeví se menu. Stiskněte tlačítko SNÍŽIT HLASITOST přejděte na možnost obnovení. Stisknutím tlačítka Volume Up vybrat (pokud to nebude fungovat, použijte tlačítka napájení vyberte). Žlutý trojúhelník a logo Android se objeví. Stiskněte tlačítko hlasitosti dolů a ZVÝŠIT HLASITOST dohromady a oživení nabídka by se měla objevit. Pomocí tlačítek hlasitosti se přesuňte na stírání data / obnovení výchozích nastavení a pak stiskněte tlačítko Power a vyberte. Opět použijte VOL DOWN zvolte Ano a stiskněte tlačítko Power znovu vybrat.

3) Zatímco je telefon vypnutý, stiskněte a podržte tlačítka SNÍŽIT HLASITOST. Pak, zatímco držíte, stiskněte a uvolněte tlačítko napájení. Nabídka by se měla zobrazit. Pomocí sníľení hlasitosti jít do Vymazat úložiště. Pomocí tlačítka napájení vyberte možnost. Pak, když žádal, aby potvrdil, stiskněte Volume Up pro Ano.

4) Při vypnutém telefonu, stiskněte a podržte Volume Up + Home + Power tlačítka současně. Pak uvolněte tlačítka, když vidíte Logo. Pomocí tlačítka SNÍŽIT HLASITOST jít dolů a Home nebo Power tlačítko pro výběr. Vyberte si otřete údaje / obnovení výchozích nastavení. Pak zvolte Ano pro smazání všech uživatelských dat. Pak zvolte restartovat telefon.

5) Poslední metoda je zadat kód do telefonu textem: * 2767 * 3855 # Tato metoda nebude vám možnost zvrátit tento proces, takže buďte opatrní! Tato metoda bude fungovat pouze v případě, můžete spustit do telefonu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru