Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem BIOS u ASUS (Path of boot - nevím co přesně zadat)

HOTOVO - VYŘEŠENO!

Tedy alespoň myslím, zítra se vrhnu na instalaci ze 'zálohy' předaktivovaných WIN7, které v UEFI nebootovaly. V BIOSU mi přibyla možnost BOOT DEVICE 1 a 2, nebo tak nějak. V čem byl zakopaný pes? Máte stejnou verzi BIOSu jako já, čili 201. Aktuální je 202.

JAK NA TO?

Jděte na --> http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en &p=3&s=386&m=K55VJ&os=&hashedid=hJfMzzIdAXKKzebo a zvolte operační systém WIN 8. Bez ohledu na to, zda jej provozujete. Najděte záložku BIOS, stáhněte veri 202 a rozbalte ZIP někam do počítače. Pokud Windows 8 používáte, stáhněte si o záložku níže také program WinFlash a po jeho spuštění postupujte dle jednoduchých instrukcí v českém jazyce. Počítač mějte připojen k elektrice a je prý doporučeno vypnout všechny ostatní programy. PO dokončení operace se počítač sám vypne.

Po spuštění se klávesou [ESC] dostanete rovnou do Boot Menu, kde se nyní zobrazuje i aše optická jednotka bez ohledu na to, jestli v ní něco je. To by mělo být znamení, že je vše v pořádku. Šťastné loučení s nedodělaným systémem a Metronesmyslem přejí bylinkáři z Děčína.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny