Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s procesorem (strašně se mi seká PC a jede na 100 % výkonu)

Dobrý den ,
mám jeden dotaz ,poslední dobou se mi strašně seka PC a nevím čím to je , když ho zapnu tak mi nenačte explorer.exe , spustím správce úloh a dám nová úloha explorer.exe a jenom mi problikne lišta se Startem a hned zase zmizí , ale to není hlavní problém dokažu vše spustit přes správce úloh hry , mozzilu a pod. a jakmile spustim nějakou hru tak mi prvních 10 min jede krásně , ale pak najednou se začne celej počítač extrémě sekat ,podivám se do spravce úloh a dam výkon a využití CPU je na 100% to trva asi 1 min. dalších 10-20 min jede zace PC krasně a znova po těch 20 min se zase na 1 min procesor dostane na 100% zacne se sekat a tohle neděla jen u her ale u všeho u filmů , internetového prohlížeče a pod. prostě stále. Zkoušel jsem CCleaner ale to nepomohlo tak žádám tedy vás o radu.
PS:Předem děkuji za odpověd
Schwarz
Změna předmětu, původně: Problém s procesorem
Změna kategorie, původně: Hardware (Kráťa)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
První bych to rozdělal podíval se na chladič procesoru jestli se ventilátor točí /stejně tak chladič…
MM_tank 31.01.2013 00:39
MM_tank
Cože ?! Teď jsem oddělal kryt a vidím že se netočí větrak na chladiči procesoru a vidím že ani není…
Schwarne 31.01.2013 12:04
Schwarne
:-D to se stane ale odhadl sem to na jedničku:puff: poslední
MM_tank 01.02.2013 00:52
MM_tank

První bych to rozdělal podíval se na chladič procesoru jestli se ventilátor točí /stejně tak chladič zdroje/ a zkonbtroloval teplotu šáhnutím. Podle mě se chladič ventilátor zasekl.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru