Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Newman N2 vs Galaxy S3

Ahoj všem,
nenašel jsem lepší kategorii kde se zeptat tak to zkusím tady.
Máte někdo zkušenosti se Smartphonem Newman N2 prosím?

Chtěl bych hlavně vědět rozdíly Newman N2 oproti Samsung Galaxy S3 16gb,
a zda se víc vyplatí zainvestovat do SGS 3 nebo raději koupit Newman N2.

Oba co jsem tak koukal tak se pohybují cenově tak nějak nastejnou a jedinej rozdíl co jsem zatim tak našel je foták SGS3 8 MPx a Newman N2 13MPx ale jak všichni víme jde o čočku tak nějak takže to bych v potaz moc nebral.

Děkuji za komenty a doporučení.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nějak jsem se proboxoval na tuhle stránku a jako nepříliš hrdý majitel N2 mohu poreferovat. V lednu…
Altair.A 31.03.2013 14:20
Altair.A
Ono mít co nejnovější verzi Androidu je taky trošku na palici. Když je systém vyladěný, není to vůbe… poslední
shark.jd 31.03.2013 15:01
shark.jd

Nějak jsem se proboxoval na tuhle stránku a jako nepříliš hrdý majitel N2 mohu poreferovat. V lednu byl kolem tohohle telefonu děsnej humbuk, teď poněkud vyprchal. Můžu potvrdit, že výbavou je to fakt slušný kousek, jen kdo byl zvyklý na SAMOLED od Samsungu, trochu zapláče. I když se displej N2 chová vzorně, sytost barev není úplně ono. Ohledně SW je to trochu podraz. FW začínalo na 15, teď je kdispozici 29, což je ICS 4.0.4, ale pořád jen ICS. Původně inzerovali JB4.1, ale to ani teď, po čtvrt roce prodeje, není v dohlednu. Jak pravil jeden zasvěcenec na Androidforu: Nekupujte nic co nemá hned od začátku JB, jinak se nemusíte dočkat. Celkově dobrý telefon, ale systém dodělej doma. Je to škoda, má na víc. Zvlášť když už se prodávají staré modely SGS s polovičním výkonem oproti N2, kde je nacpaná 4.1 nebo 4.2.

Ono mít co nejnovější verzi Androidu je taky trošku na palici. Když je systém vyladěný, není to vůbec potřeba. To je ale přesně příklad těchto noname telefonů, kde je systém nabastlený tak nějak, aby na oko fungoval, ale jak se objeví nějaký problém, máte smůlu, protože výrobce na to většinou peče. V tomhle prostě platíme softwarovou podporu "velkým" značkám.
Jediný čínský telefon, který bych si koupil, je Xiaomi Mi2 (nebo už Mi3), protože je tam už z výroby MIUI, což je verze Androidu, která nemá zatím konkurenci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru