Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem tlačidlá "zavrieť, minimalizovať, obnoviť" nereagujú

Prosím o pomoc,
nie som schopná zatvoriť/ minimalizovať/ obnoviť hocaké otvorené okná/ programy na PC.Ak v pravom hornom rohu stlačím šipkou spomínané tlačítka nič sa nedeje, ak skúsim pravým tlačidlom myši na dolnej lište na ikone programu, rovnako nič. Momentálne musím všetko zatvárať pomocou správca úloh,čo mi pri otvorených viacerých word dokumentoch niekedy spôsobí, že sa zavrie celý word, a nie len jeden súbor. Takisto neviem šipkou rozšíriť, či zúžiť otvorené okno.

INFO o mojom PC: Toshiba, Satellite Pro, Windows Vista Business, T5670, 1.8GHz, RAM: 2038MB, 32 bitový operačný systém

Práve som si všimla, že po preinštalovaní pc pár mesiacov dozadu, som asi nenainštalovala SP1 ani SP2, ale to by s tým nemalo súvisieť, ak to normálne šlo, a až potom ako môj 2r. syn strávil nepozorovane pár minút sám pri pc, tak to prestalo fungovať.

Prosím o postup, čo mám urobiť.
Veľká vďaka za hocaký tip, či radu.

Předmět Autor Datum
Zkusil bych vrátit bod obnovení a také pro jistotu zkontrolovat na přítomnost spyware/virů. Noteboo…
host 30.01.2013 12:05
host
Vďaka. Skúsila som, bohužiaľ nepomohlo. A avast hlási, že je všetko v poriadku tiež. Tak, asi budem… poslední
savia 30.01.2013 18:07
savia

Vďaka. Skúsila som, bohužiaľ nepomohlo. A avast hlási, že je všetko v poriadku tiež. Tak, asi budem musieť znova celý pc preinštalovať, čo? ach, no čo už... to, že pc nie je hračka mi je jasné, len sa ťažko schováva pre mobilné dieťa na nedostupné miesta, keď mám zapnutý pc s rozpracovanými vecami a napr. cd mechaniku, či tvrdé vypnutie neviem zneprístupniť...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru