Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem USA sledujú celý svet...alebo nie?

Co sa tyka citania publikacii a postupneho vnikania do problematiky a objavovania suvislosti (inak nazyvaneho aj konspiracne teorie) moze byt zaujimava aj otazka co sa deje na Mesiaci, alebo ako to vyzera na Marse.

Napriklad:
http://www.pomoczosvetla.sk/news/informator-nasa-n a-mesici-existuji-mimozemska-mesta-/

Meno Johnston.K si treba zapametat. Volakedy mal na starosti obrazovy a datovy archiv v NASA. To, ze sa retusuju verejne pristupne snimky umiestnene na web serveroch, ktore su informacnymi portalmi z roznych vesmirnych misii je zrejme na dennom poriadku. Existuje zaujimava emailova korenspodencia, medzi vedeckou komunitou a administratormi tychto serverov.

Citajte:
http://www.enterprisemission.com/ir_analysis.html

Inak JPL je zaujimava organizacia. Mozno malokto vie, ale ich externe pracovisko (vyskumne laboratorium) je v oblasti "area 51", kedze ich hlavna cinnost je zamerana na vyskum pohonov rozneho druhu. Chodi tam pravidelna letecka linka z nedaletekeho letiska, ktora tam prevaza pracovnikov. Je ovsem jasne, ze to nieje bezna linka a lietadlo nechodi ani k terminalu. Je pristavene na ploche ku ktoremu dovezu pracovnikov autobusom.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články