Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Alza vs Heuréka

Nicmene to nic nemeni na tom, ze Heureka absolutne neplni svou funkci, jako srovnavac zbozi a firem je k nicemu, recenze jsou casto nepravdive, hodnoceni se snad ani neda komentovat, takze pokud by se nahodou Alze podarilo zabit Heureku at uz pro to ma jakekoli duvody, bude to jen dobre.
To nie je pravda. Heureka si plni svoju funkciu ako porovnavac cien (co je jej primarna uloha) velmi dobre. Vsetko ostatne je len pridana hodnota, mozme polemizovat o oznaceni odporucany obchod, mozme polemizovat o system recenzii alebo pravdivosti diskusii. Ale Heureka ti pomoze v tom, co potrebujes najcastejsie a to porovnat ceny tebou vybraneho tovaru v roznych obchodoch.
Nasvyse vela veci prevzala Heureka z inych portalov (napriklad Ebay), kde tiez nie je system dokonaly. Aj ja som pri svpojom prvom nakupe naletel Cinanovi, ze mi poslal 2x baterku do mobilu a mal 99% feedback a bol overeny. A mozno naozaj poslal a stratilo sa to cestou. Neviem, nepatram a 100% istotu nebudes mat nikdy.
Navyse nikdy neuspokojis 100% ludi, aj na poradnu kopec ludi nadava, ale to predsa neznamena, ze poradna je zla. Pomerne casto sa stava, ze na vine je zakaznik, ale prave aj tam sa ukaze ako trpezlivo dokaze obchodnik komunikovat aj s problemovym zakaznikom. Pribeh z cdr vyzera naozaj vierohodne, ale predsa by som si rad vypocul aj druhu stranu. Slo o zlyhanie obchodu ako celku, ci konkretneho pracovnika? Naozaj to nie je prvy pripad a aj ostatne pripady idu na triko obchodu? Atd.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články